Tedd a kezed a szívedre, és mondd meg őszintén…

Drága Díva! 

Tedd a kezed a szívedre, és mondd meg őszintén: egy 10-es skálán mennyire érzed magad nőnek? Mennyire érzed magad annak a nőnek, aki te igazán vagy? Mennyire érzed, hogy megmutatod a világnak a te igazi nőiségedet?

Hidd el, nem vagy egyedül, ha kevesebb ez a szám 10-nél…  rengeteg nő van ezzel így….

Eljött az ideje, hogy abból a szelencéből, amit valamikor jó szorosan lezártál kiengedd azt a csodát, aki te vagy, azt a varázslatos nőt, aki mélyen elbújt. Nem, ez nem a magassarkú, és nem is a körömlakk… ez az a gyönyörű, finomságos csoda, aki te vagy.

SilkTouch az a szérum, ami ebben neked a segítségül szolgál. Magamnak alkottam, a kosztümös énemnek, aki a szoknya és a magassarkú ellenére sem érezte nőnek magát… nekem segített,  és tőletek is egyre több és több levelet kapok, hogy ti is érzitek a testi lelki szinten a szépítő hatását. Köszönöm a visszajelzéseket!

Igen persze, tényleg szép selymes lesz tőle a bőr, tényleg fantasztikusan hidratál és a kisebb ráncok is simán eltűnnek tőle, ezért kívül egyételműen szebbnek látod magad… de ettől sokkal, de sokkal több…

Az aromaterápa csodája, hogy az illatokon keresztül hogy tudunk hatni a lélekre. A SilkTouch illata a női lélekig hatol, és ott kódol át, ott legbelül hiszed el, hogy igenis egy gyönyörűséges nő vagy! Visszaadja neked a saját szépségedbe vetett hitet!

Nem akkor leszel szép, ha a divattrendet követed és olyan a sminked, a hajad stb, amilyen az instamodelleknek….  nem akkor, amikor olyan akarsz lenni, mint a szerinted szép nők… hanem akkor vagy szép, amikor a boldogság sugárzik belőled, az pedig csak úgy lehetséges, ha igazán önmagad lehetsz, amikor harmóniában és békében vagy önmagaddal, és megélheted a saját nőiségedet úgy, ahogy arra vágysz.

SilkTouch ebben hivatott neked segíteni, ez az ő küldetése…

Most az 50 ml (precizíós pumpás vagy környezettudatos fémkupakos) SilkTouch szérum 20% kedvezménnyel a tiéd lehet, hogy indulj el te is az úton… önmagad szépsége felé.

Ha tagja vagy a Ragyogj Velem SikDelight Hűségprogramnak, ne felejts el belépni a fiókkodba, hogy a te különlegesen kedvezményes áradat érvényesíthesd.

Tedd meg az első lépést…

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük