SZÁLLÍTÁS

A megvásárolt termékeket több választható szállítási módon juttatjuk el neked a vásárláskor megadott magyarországi szállítási címre. A megrendelt termékek kiszállítását az általad választottak szerint az MPL (Magyar Posta Zrt.) („MPL”) futárszolgálat vagy a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. („GLS”) futárszolgálat vagy a FOXPOST Zrt. („FOXPOST”) csomagautomata szolgáltató végzi.

Az elérhető szállítási szolgáltatások:

MPL futárszolgálat:

  • MPL házhozszállítás
  • MPL PostaPont (MOL benzinkutak, COOP üzletek, Postán maradó)
  • MPL csomagautomata (az ország rengeteg pontján elhelyezett automata „csomagszekrények”)

GLS futárszolgálat:

  • GLS házhoszállítás 24 órán belül
  • GLS CsomagPont 24 órán belül

FOXPOST:

  • Csomagautomata (az ország rengeteg pontján elhelyezett automata önkiszolgáló „csomagszekrények”)

Mit jelentenek pontosabban a fenti szolgáltatások?

MPL házhozszállítás esetén  az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzettnek a megrendelésben megjelölt szállítái címen. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, ha a címzett telefonszáma feltüntetésre kerül, az MPL egyeztet a címzettel a második kézbesítés helyéről, és idejéről.  Ha a második kézbesítés is sikertelen, az MPL értesítőt hagy, amiben megjelöli azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a címzett átveheti a küldeményt. Utánvétes küldemény esetén a futár részére bankkártyával is lehet fizetni.

MPL PostaPont szolgáltatás esetén kiválaszthatod, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat a rendelkezésre álló MOL benzinkutak, COOP üzletek és Postahivatalok közül, azok nyitva tartási idejében. Ezt a vásárláskor a megrendelés folyamatában ki lehet választani egy térképes alkalmazás segítségével. A küldeményről ilyenkor sms vagy e-mail értesítőt küld az MPL, a küldemény hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. A küldemény árát ilyenkor bankkártyával is ki tudod fizetni.

A MOL, COOP és a PostaPontok térképes listáját itt tudod megnézni https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/

MPL csomagautomata kiválasztása esetén a küldemény az ország különböző pontjain elhelyezett csomagkiadó automatáknál tudod átvenni. Az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag utánvéttel (árufizetés szolgáltatással) került feladásra, a csomag átvételéhez az automatánál bankkártyával kell rendezni a fizetést. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem veszed át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy a csomag mely postán került elhelyezésre, és azt meddig veheted át (5 munkanap áll rendelkezésre).
Használatáról nézd meg a videót https://youtu.be/gciWvaMRtFY 

GLS házhozszállítás választása esetén a GLS futárszolgálat szállítja házhoz a küldeményt a megadott címre. GLS házhozszállítás esetén is elérhető az utánvét, azaz a küldemény árának az átvételkori fizetése, mindezt megteheted készpénzzel vagy bankkártyával (nem minden esetben). A GLS a küldeményt 3 alkalommal kísérli meg kézbesíteni munkanapokon 8-17 óra között, illetve ha ez számodra nem megfelelő kérheted, hogy munkaidő után 17-20 óra között szállítsák ki a részedre a csomagodat (írd be a megjegyzésbe megrendeléskor vagy kérheted a GLS-től közvetlenül). A kézbesítés napjának reggelén kapsz egy sms-t, a kézbesítés várható idejével (3 órás időintervallum megadásával) és a sofőr telefonszámával, ha szükséges tudsz vele egyeztetni a kézbesítésről. Például így kérheted tőle, hogy munkaidő után 17-20 óra között kerüljön a csomagod kiszállításra. Ha nem tudtad átvenni a csomagodat a második kézbesítés alkalmával sem, akkor azt visszaküldik nekünk.

GLS Csomagpontra történő szállítás választása esetén a GLS Csomagpontokon tudod átvenni majd a csomagodat. A neked kényelmes CsomagPontokat a vásárláskor a megrendelés folyamatában ki lehet választani egy listáról vagy térképes alkalmazás segítségével. A GLS sms-t küld arról, hogy a csomagot mikor lehet a megadott CsomagPonton átvenni. A címzettnek ettől számítva 5 munkanapja van a csomag átvételére. Utánvét fizetési lehetőség minden CsomagPonton megoldott, több CsomagPonton Bankkártyát is elfogadnak.

FOXPOST csomagautomata választása esetén a FOXPOST csomagautomatáinál tudod felvenni a küldeményedet. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesít a FOXPOST. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot.

Nem használtad még a FOXPOST csomagaumatákat, nagyon egyszerű nézd meg a videót! https://www.youtube.com/watch?v=9gfhh_D1sP4

Ha olvasnál róla: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Nézd meg hol van a legközelebb hozzád FOXPOST automata https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

A megvásárolt termékek személyes átvételére nincs lehetőség, a kiválasztott termékeket az általad választott szállítási módon juttatjuk el hozzád.

Szállítás időpontja

A szállítás időpontjáról és egyéb fontos információról tájékoztatást a megrendelést visszaigazoló e-mailben, illetve a kiválasztott szolgáltató által küldött e-mailben vagy smsben kapsz.  Csomagfeladásra a hét 4 munkanapján hétfő, kedd, szerda, csütörtök kerül sor. A csütörtök 12:00 óra után leadott megrendelések következő hétfőn kerülnek feladásra, annak érdekében hogy ne csücsüljenek a csomagok a hétvégén a posta raktáraiban. Környezettudatossági szempontból a FOXPOST csomagok heti 1x kerülnek feladásra, amikor egyúttal egyéb ügyeket is intézünk Veszprémben. A csomagok jellemzően a feladás napját követően már másnap kiszállításra kerülnek. A GLS erre 24 órás időgaranciát is ad. Az MPL nem vállal garanciát rá, hogy 1 napon belül kiszállítja a csomagokat, de jellemzően odaérnek a csomagok a feladás másnapján. A FOXPOST esetében 1-3 munkanap lehet a feladástól számítva a kiszállítás. Természetesen a sürgősséget igyekszünk figyelembe venni és teljesíteni, akár szombati kiszállítást is kérhetsz. Ha sürgősen szeretnéd a csomagodat megkapni, ezt jelezd nekünk előre a megjegyzésben a megrendelés leadásakor a határidő megjelölésével és mi kapcsolatba lépünk veled a teljesítés mikéntjéről, illetve a pótdijainak mértékéről.

Szállítás költségei

17000 Ft bruttó összértékű vásárlás fellett a megrendelt termékeket díjmentesen, szállíttatjuk ki neked házhoz, PostaPontra vagy MPL csomagautomatára, illetve FOXPOST csomagautomatára. 17000 Ft bruttó vásárlási összeg alatt a szállítási díj a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően történik.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk neked a díjakat

 

Szállítási Mód Díj (HUF)
MPL házhozszállítás 1200
MPL házhozszállítás + utánvét 1500
MPL PostaPont (MOL, COOP, Posta) 1200
MPL PostaPont (MOL, COOP, Posta) + utánvét 1500
MPL Csomagautomata 1200
MPL Csomagautomata + utánvét 1500
FOXPOST Csomagautomata 800
GLS Házhozszállítás 1400
GLS Házhozszállítás + utánvét 1850
GLS Csomagpont 1150
GLS Csomagpont + utánvét 1700

Sürgős esteket is megoldunk, azt előre jelezd a megrendeléskor a megjegyzés alatt!

CSOMAG KÉZBESÍTÉSE

A csomagok kézbesítése házhozszállítás esetén munkanapokon történik, munkaidőben 8 és 17 óra között. A GLS futárszolgálat rugalmas különszolgáltatása, hogy kérheted a munkaidő utáni 17-20 óra közötti kiszállítást. Ezt kérlek írd meg a megrendeléskor megjegyzésben, vagy kérd közvetlenül a GLS futártól az smsben kapott telefonszámon. Kérünk, gondoskodj róla, hogy át tudd venni a küldeményt. Az MPL futárszolgálat 2 alkalommal, a GLS futárszolgálat 3 alkalommal kíséreli meg kézbesítést a megadott szállítási címen, utána visszaküldi a csomagot részünkre. A GLS a kiszállítás napján reggel küld egy smst a kézbesítés várható idejéről, ebben elküldi a futár telefonszámát is, amennyiben szükséges, vele tudsz egyeztetni a sikeres kézbesítés érdekében. Amennyiben 8 és 17 óra között nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű azt a címet megadnod, ahol nagyobb biztonsággal át tudod venni a csomagot, például munkahelyi címet vagy GLS házhozszállítást válassz, és kérd a munkidő utáni házhozszállítást. A csomagok jellemzően könnyűek és kicsik, nem lesz nehéz hazavinni a munkahelyedről sem.

Az MPL PostaPontok, Csomagautomaták, GLS CsomagPontok és a FOXPOST csomagautomaták esetében a csomagátvétel érdekében neked kell az előzetesen kiválasztott helyszínre menned, ott tudod átvenni a csomagodat. Kérünk ellenőrizd az adott kézbesítési hely nyitvatartását, eltérőek lehetnek. Ha előzetesen ellenőrzöd, elkerülhetők a kellemetlenségek.

A csomagodat nyomon tudod követni, és pontosan kiszámítani az érkezését:

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

A SkinDelight Honlapon történő vásárlás esetén külföldre is kiszállítjuk a vásárolt termékeket, ilyenkor a fizetés kizárólag előreutalással, bankkártyás vásárlással vagy paypal fizetéssel történhet.

A szállítást külföldi országokba a FEDEX végzi, a világ szinte minden országába el tudja juttatni a küldeményt. A pontos szállítási költséget a megrendelés folyamatában fogod látni, beleteszed a terméket a kosárba, és amikor elindítod a megrendelés folyamatát tudsz egy szállítási árkalkulációt végezni (még mielőtt az adataidat megadod és a megrendelést véglegesíted), így látni fogod a pontos szállítási költséget. A kiszállítás ideje célországtól függő, a feladáskor e-mail értesítést kap a címzett, aminek segítségével pontosan nyomon követhető a csomag.

200 euro feletti vásárlás esetén a szállítás az Európai Unió tagországaiba és Svájcba ingyenes.

Amennyiben az ország, ahova a csomagot szeretnéd kiszállítatni, nem tartozik a FEDEX lefedettségi területe alá, kérünk írj nekünk egy e-mailt, és egyeztetünk a kiszállítás feltételeiről.

Futárszolgálat Elérhetőségei

A szállítást végző szolgáltatók elérhetőségei

Érvényes: 2019. július 1.