Speciális ajánlat

Hogyan támogatlak téged?

Kapsz 20% kedvezményt minden SkinDelight szérumra!

Vajon ennek mi köze a jelenlegi helyzethez, és ezzel hogyan támogatlak téged?

Menjünk bele…  van itt ez a helyzetünk, hogy a legjobb mindenkinek az, ha otthonmarad. Tudom, ez gyakran nehéz, hiszen bezárva érezzük magunkat, korlátozva, ami nem a kedvenc érzésünk, valljuk be.

No, de mit szoktam mindig mondani?  A szépség ott van minden pillanatban! Könnyű ezt meglátni, amikor a SkinDelight manufaktúrából teszek közzé napfelkeltés csoda képeket, vagy a Bali elvonulásokról posztolok türkiz óceánt, de ha tényleg ott van minden pillanatban, akkor most is ott kell lennie…. Vajon most megtaláljuk-e?

Ott van minden rosszban a jó!  Az a feladatunk, hogy otthon a zárt ajtók mögött egy hatalmas felfedező útra induljunk, hogy felfedezzük az igazi önmagunkat, azt aki a millió címke vagy öndefiníció alatt megbújik, azt aki ezektől mindtől független örök lélek… a lélek, aki mindig is volt és mindig is lesz… Ehhez pedig most otthon kell maradni, nekem, neked, mindenkinek.

Bizsereg minden sejtem, ha belegondolok, hogy te is én is, mi mind megyünk az úton lépegetünk saját magunk igazi létezése felé… egyszerre tesszük…

Utat tudunk mutatni… van amikor félünk, fájunk vagy hezitálunk… de egymásból merítve, inspirálódva, a szeretettel teli támogatás segítségével tovább tudunk lépni az úton… előre önmagunk felé, egy szeretettel, szenvedéllyel telis-tele lévő élet felé … ahol minden napot az élet csodájaként tudunk megélni.

Ezen az úton lépkedek én is, tanulok valamit önmagamról minden egyes pillanatban. A szenvedélyem és szerelmem hozta létre a SkinDelight szérumokat, mindegyik szérum születésének története van, az alkotás csodája. Nekem segítettek, rengeteget segítettek és segítenek mind a mai napig… a SilkTouch abban, hogy ráleljek arra a nőre, aki ott belül vagyok, hogy abbahagyjam a féfiakkal való versengést a tárgyalóteremben a sikerért, és megengedjem, hogy egyszerűen csak az legyek, aki vagyok… hogy elég jó legyek önmagamnak. A DivaMoM segített, hogy az anya megszülethessen bennem, érzelmi kilengések nélkül, hogy a legnagyobb boldogságban felkészüljek a felkészülhetetlenre… A DewiBaby, hogy kisbabám álma nyugodt lehessen, és hogy a kötelék anya és gyermeke között egy csodálatos megélés lehessen… az Open Your Heart pedig abban, hogy ki merjek lépni az általam készített szérumokkal a világ elé, hogy merjem megmutatni a saját fényemet másoknak is, azt aki vagyok.

Ha nekem ennyit segítettek az utamon, hiszek benne, hogy neked is tudnak, segíteni. Minden SkinDelight szérumnak megvan a maga ereje és hivatása, pont 8 féle van belőle, a világmindenség végtelenségére utalva… én mindig megtalálom közöttük azt, ami az adott helyzetben a segítségemre lehet, biztos vagyok benne, hogy ez veled sincs másképpen. Válaszd ki azt, ami most a tied, tudni fogod, csak, figyeld melyik SkinDelight szérum szólít meg leginkább.  Nap, mint nap ápold vele a bőrödet, teljes testedet és a lelkedet egységben, szépségeben, egészségben. Figyelj befelé, tapasztald meg a lelked csodáját!

Így tudlak és szeretnélek én téged támogatni, hogy az otthonmaradás kínja a felfedezés csodájává forduljon.

A 20% kedvezménnyel szeretnélek inspirálni, hogy indulj el, vagy lépj tovább ezen a fantasztikus felfedező úton MOST.

Kérlek, írd be a kuponkódot a vásárláskor, és a kedvezményt levonjuk neked a SkinDelight szérumod árából, és már küldjük is neked az útikalaúzodat a csoda felfedezéséhez.

Kuponkód:

#vagyokakivagyokletezem

 Éld meg az élet csodáját nap mint nap! Az életet élvezni és teremteni jöttünk, és nem elszenvedni!