Jön a Nyár!

Hozd magad formába!

Itt a tavasz és jön a nyár, jó lenne ha jól éreznéd magad a bőrödben mire újra fürdőrucit húzol? IGEN!

Itt az ideje, hogy egy kicsit odafigyelj a testedre, no és a lelkedre!

Állj neki most azonnal!

Kitaláltam neked két lépést, ami formába hozza a testedet és lelkedet…

Az eredmény feszes bőr, és sugárzó női harmónia…

Jól hangzik, nem?

1. Lépés : Detox cellulit olaj

A Detox cellulit olaj a narancsbőr kezelésére, és a lelki méregtelenítésre. Egyszerűen kötelező minden tavasszal egy Detox kúrát végigcsinálni. Nekem enélkül nincs is igazi tavasz, nincs megújulás, erről tavaly ilyen tájban írtam is egy blogot.

Azt ajánlom neked, hogy pár héten keresztül minden áldott este (és ha kitartó vagy reggel is) masszírozd be a combod, a lábad, a hasad, a popsid a karjaidat és a dekoltázsodat a Detox szérummal. Körökörös mazzázsmozdulatokkal csináld, mozdulataid legyenek határozottak, mondd meg azoknak a lerakódott mérgeknek, hogy irány kifelé a testedből. Közben pedig figyelj magadra, figyelj a lelkedre mi az, amit még tárol pedig már nincs is rá szüksége. Engedd meg, hogy a Detox illataromája felhozza a régi eltárolt sérelmeket, és segítségével engedd tovább, hadd menjen. Testileg és lelkileg könyebb lesz. Így lesz teljes a megújulás, és igen, te is tudod. Nem kell hozzá kislexikonnyi használati utasítás, csak bízz az öszöneidben, hallgasd meg a belső hangodat, és tedd, amit mond. Persze, ha elakadsz, és úgy érzed segítségre van szükséged, szólj nekem, itt vagyok és segítek neked. (info@skin-delight.com)

Méregtelenítési tippeket találsz a méregtelenítős blogsorozatban. A táplálkozásra érdemes odafigyelned, és persze a mozgás is látványosan segít.

2. Lépés: Open Your Heart szérum, a szívcsakra olaja

A megújult test és lélek az Open Your Heart szérumtól bátorítást kap arra, hogy ragyogjon kívül és belül, hogy merje megmutatni a fényét, hogy merjen igazi önmaga lenni. Az Open Your Heart szérum a szívcsakra illata, harmóniát hoz, és önbizalmat ad, hogy végre elhidd, úgy vagy jó, ahogy vagy!

Szépséges vagy és gyönyörű! Itt az ideje, hogy elhidd, és kívül belül ragyogj! Itt az ideje, hogy szeresd önmagad, és ezt megmutasd a világnak!

Én azzal támogatlak és inspirállak téged, vágj bele, hogy a két szérum együttes megvásárlása esetén 15% kedvezményt kapsz!

Bármely kiszerelés vásárlása esetén megkapod a kedvezményt.

Aki tényleg komolyan gondolja, annak azt ajánlom mindkét szérumból a legnagyobb kiszerelést szerezze be ehhez a varászlatos utazáshoz!

Használd a kuponkódot #szepvagyok

Ps: és mondogasd is párszor nehogy elfelejtsd!