youth elixír - Anti aging

Dombai Dóra – Sikk-projekt.hu – SkinDelight: kompozíció illatokból, szeretetből, egy csipet intuícióval

A SkinDelight nem egyszerűen szépségápolási termékeket kínál, hanem azt szeretné, ha egy kis luxust csempészhetne a mindennapjainkba – a magunkra koncentráló percek, az illatok érzéki kavalkádja és a bársonypuha bőr tapintása ugyanis mind a hétköznapokat építő, cseppnyi luxus alkotóelemei. Tudjátok, azé a mindennapi luxusé, amiért érdemes élni.

Amit a SkinDelight nyújt, az valóban a legnemesebb értelemben vett énidő. A napi rutinná vált testápolásban a gyorsaságra és praktikumra törekvő mozdulatok, a könnyen felszívódó krémek és fél perc alatt száradó lakkok bűvkörében óhatatlanul belecsúszhatunk abba, hogy minden üres formasággá váljon. A SkinDelight okosan összeállított termékeivel ez nem igazán lehetséges! Már csak azért sem, mert a testolaj formátuma ennél egy fokkal több törődést, odafigyelést, idő rászánást igényel – amelyet azután sokszorosan visszad!

A termékpaletta arc- és testápoló termékeinek alapját az értékes természetes hatóanyagokat a lehető legmagasabb koncenctrációban, érintetlenül megőrző, hidegen sajtolt olajok adják. A kókusz-, édesmandula-, shea-, sárgabarackmag- és jojobaolaj önmagában a legfinomabb ápolás ígéretét hordozzák.

Ebbe az alapba kerülnek bele azután az anyatermészet illatos nagyágyúi, az illóolajok. Az illóolajok tárháza elképesztően széles, szinte nincsen olyan bőrállapot, amelyre ne találna egy szakember megfelelő támogatást jelentő illókat – ahogyan mindenféle lelkiállapothoz kapcsolhatunk ideális illatkompozíciókat.

A természet kincseit tiszta, élő, valódi formájukban őrzik ezek az üvegcsék, amelyek a natúr hatóanyagok által kifejtett pozitív hatások mellett használat közben már önmagában az érzékeinket elcsábító illatukkal is lélekemelően működnek. Utóbbi momentum pedig legalább ilyen fontos a SkinDelight ápolóolajainak használata közben: szinte kikényszeríti, hogy szakítsunk magunkra egy-két percnél többet a megszokottnál.

Az olajakat ugyanis a még nedves bőrfelületbe dörzsöljük bele, finom, simító mozdulatokkal – ez a kis kényeztetés, apró odafigyelés is hatalmas dolog, amelyet a bőrünk idővel meghálál! Hát még a lélek emelkedettsége, amelyet a tökéletesen megkomponált, komplex, de sosem hivalkodó, a természetes alapanyagok minden eleganciájával és mértékletességével bíró illatkompozícióknak köszönhetünk.

Néhány perces instant wellnessélményt élhetünk át a saját fürdőszobánkban, amíg az ylang-ylang, a rózsa, a kubeba, a jázmin vagy a grapefrút illatkavalkádja képzeletben távoli, paradicsomi tájakra röpít minket és beburkolja az érzékeinket.

A SkinDelight arc- és testápoló olajok egy kicsit más hozzáállást képviselnek, mint a hagyományos krémek és instant megoldások. Figyelj magadra egy kicsit jobban, adj magadnak egy picivel több időt és hagyd a természetet, hogy elvégezze a maga dolgát! – üzenik a kis Balaton-felvidéki manufaktúra kézi munkával és a természet ereje iránti mérhetetlen alázattal előállított termékei.

Forrás: www.sikk-projekt.hu