Mi az, hogy nyisd ki a szíved?

Mi az, hogy nyisd ki a szíved? Miért van egyáltalán egy arc- és testápoló szérum így elnevezve? Mi az hogy szívcsakra?  Mi köze a bőrápolásnak mindehhez?

Menjünk visszafelé… a bőrápolásnak igenis köze van a lelkedhez, és a bőröd állapota tükrözi az egészségi és a lelki állapotodat is… egyszerűen azért, mert minden mindennel összefügg. A tested egy egységet alkot, a lélek és a test egy benne, nem lehet őket különszedni. A szépségednek is van egy testi és egy lelki része, és szerintem te is érzed hogy ez a kettő is összefügg.

A SkinDelight a test ebben az egységében hisz, a szérumokban lévő tápanyag hat a bőrödre, táplálja, segít a ragyogását visszaállítani, és az illatokon keresztül pedig hat a lelkedre, akinek ez a fajta kényeztetés olyan, mint virágnak a víz, segít hogy a szirmait kinyithassa, és virágba boruljon.

Hallottad már, hogy halld meg a belső hangot? Halld meg mit súg neked a szíved? Kövesd a szíved, és valósítsd meg az álmaidat? No, de vajon hallod a szíved hangját? Tudod mi a te igazi álmod? Vagy csak az agyad kattog, ezt meg azt KELL csinálni? Vagy a környezet irányít és te áldozatnak érzed benne magad?

Az ember tele van szenvedéllyel… minden ember, és mindenkinek vannak vágyai, amit szeretettel, szenvedéllyel és kitartással meg is tud valósítani… használd ezt az erődet, arra hogy a valódi vágyaidat valósítod meg, azokat, amik tényleg boldoggá tesznek… és az úton egyetlen igaz tanácsadód van, a szíved, csak ő tudja neked megmutatni a jó irányt a te utadat (és persze a te párodat)… ehhez azonban fel kell ismerned a hangját, és tudnod kell mikor szól a szíved, tudnod kell megkülönböztetni az elméd hangjától. Mindkettőre szükség van, de a jó döntéshez tudnod kell mikor melyik szól hozzád.

Az Open Your Heart szérum azért született, hogy a szíved, és az ehhez tartozó energiaközpontod, a szívcsakrád megerősödjön, és te meghalld a szíved hangját…. és azért, hogy hitet adjon neked önmagadban, hogy merd felvállalni azt a fényt, aki te vagy. Segítsen elfogani önmagad, és ráébresszen arra, hogy belőled csak egy van a világon, ez az egyetlen egy, és igenis kellessz a világnak, rendkívüli vagy, és értékes. Segítsen elengedi a tévhitedet, hogy nem vagy elég jó, hogy ráébred, pont úgy vagy jó, ahogy vagy! Tökéletes vagy, egyszeri és megismételhetetlen!

Ez az Open Your Heart szérum küldetése, én pedig áldottnak érzem magam, hogy ezt a kincset létrehozhattam magamnak, hogy én is megtapasztalhassam, hogy elég jó vagyok, hogy elfogadhassam magam, és hogy higgyek a saját álmaimban… és áldott vagyok azért, mert ezt a csodát megoszthatom veled.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük