SkinDelight natúrkozmetikum

Levettek a lábamról a Skin-Delight különleges olajai

Január legszívmelengetőbb pillanata volt, amikor a SkinDelight olajokat kézhez vettem és bár már az utolsó cseppeket használom, az érzés, amit ezek az üvegcsék a Balaton-felvidékről magukkal hoztak, nem múlik. Elmesélem, miért.

Amikor kedves kiszolgálásra gondolok, akkor olyanra gondolok, mint amit a SkinDelighttól kaptam. Amikor gördülékeny kommunikációra gondolok, akkor olyan kommunikációt értek alatta, amilyen a SkinDelighttal zajlott. Amikor igényes kivitelezésre gondolok, akkor olyan megjelenésű termékekre gondolok, mint a Skin Delight olajoké. Amikor finom illatokra gondolok, akkor olyan illatokra gondolok, mint a SkinDelight olajok illata.

Három olaj érkezett, egy a páromnak és kettő nekem. A Youth Elixir a saját választásom volt, leírása alapján ezt éreztem magamhoz közelebbinek. Napsütésre emlékeztető megjelenése tele volt a szürke, hideg tél elleni ígérettel. Az Equilibrium nevű olajat a SkinDelight olajok megálmodója, Lilla ajánlotta, én pedig nem ellenkeztem.

Meglepetésemre kipróbálás után a Lilla által ajánlott olaj nőtt jobban a szívemhez, ami bebizonyította számomra, hogy Lilla ért az olajok nyelvén, ráadásul kiválóan tolmácsolja üzenetüket az emberek felé.

Mindegyik olajnak kitűnő állaga és varázslatos illata van, kellemes, puha tőle a bőröm tapintása, használatuk könnyű, hatásuk nyugtató. A különbség, ami miatt az Equilibriumhoz jobban vonzódom, mint a Youth Elixirhez, véleményem szerint olyan hajszálnyi titokzatosságon múlik, ami a lélekre hat. Ételérzékenyként, inzulinrezisztensként és PCOS-ként a szervezetem gyakran jelzi az egyensúlytalanságot pattanásokkal. Az Equilibrium olyan pattanástalanító olaj, ami a bőr regenerálásán túl a testi-lelki egyensúly létrejöttét is támogatja. Valószínűleg ez a tulajdonsága erősödött fel nálam amiatt, hogy az egyensúly számora kulcsfontosságú, és kimagaslóan fogékony vagyok rá.

Fantasztikus olaj a férfiaknak való Rainman is. Tartottam tőle, hogy a párom érdeklődését nem tudom felkelteni az olaj iránt, de a SkinDelight termékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amitől számára is vonzóvá vált a használatuk. Ezek közül a legfontosabbak, hogy természetes összetevőkből készülnek, gyártásuk környezetbarát módon, kézzel történik és azzal, hogy ezeket az olajokat választjuk, egy hazai manufaktúrát támogatunk. A Rainman olaj illata finom, mégis férfias, használata után nem hagy zsíros érzetet a bőrön, csak imádnivalóan kellemes tapintást. Ez az olaj azonban jóval lassabb ütemben fogy, mint az én polcomon lévő csajos olajok, ezért vissza is térek inkább azokra.

Sokat gondolkodtam, mire összeállt a fejemben, miért az Equilibrium lett nálam a befutó. Lilla egyedi olajokat is készít (többek között olyanoknak, akik allergiásak a meglévő kollekció valamely összetevőjére), méghozzá egy telefononos beszélgetés során összegyűjtött információk alapján állapítja meg, kinek mire van szüksége. Mi nem beszéltünk telefonon, de a blogomon olvasottak alapján érezhetett rá arra, hogy mire van igazán szükségem. Részemről a Youth Elixir is tökéletes választás volt, ha csak arról lenne tapasztalatom, akkor sem lenne hiányérzetem.

A SkinDelight olajokkal akár a teljes testünket ápolhatjuk. Én főleg az arcomra használtam, eleinte 8 cseppet, később 5 csepp is elegendő volt a száraz bőrömnek. A teljes testre való alkalmazása nálam 40 cseppet is igényelt, ekkora mennyiség kicsepegését csak ritkán volt türelmem kivárni. Úgy tudom, pumpás fejjel is kérhetők az olajok, ami megkönnyíti az értékes cseppek gazdaságos kinyerését az üvegcsékből, de nekem nem volt ilyen pumpám.

Írhatnék még a tiszta, magas minőségű összetevőkről, a hidegen sajtolt, bio olajokról, a tiszta illóolajokról, amelyek ezeket a kozmetikumokat alkotják, de a SkinDelight honlapján minden információ megtalálható. Érdemes kattintani, mert kimagaslóan szép és igényes, sallangoktól mentes, informatív weboldalról van szó, amin jó érzés nézelődni. Minden olajról részletes leírás olvasható, a Termékek menüponton belül, a Miért jó? fül alatt pedig minden egyes összetevő tulajdonságait megismerhetjük. Ha van még időnk, tanácsos a weboldal minden zegzugát bejárni, hogy minél többet megtudjunk ezekről a zseniális olajokról, amelyeket Lilla magas szakmai tudással és nagy szeretettel készít. Az olajok iránti szenvedély érződik minden szaván, rajongásával engem már az első levélváltás után meggyőzött, a használat óta pedig meg is fertőzött. Eddig csak szappanmániás voltam, ezután szappan- és olajrajongóként tekintek magamra.

Forrás: 160gramm.hu

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük