Hogyan használjuk a SkinDelight olajakat

A SkinDelight testápoló olajakat használhatjuk az arc és a teljes test felületén. A Skindelight a test harmóniájában hisz, jellemzően nincs külön arcolaj, hiszen ha megérdemeljük a legjobbat, akkor a testünknek is adhatjuk, amit az arcunknak. Ami ápolja, táplálja, és fiatalítja az arc bőrét, a testtel is azt fogja tenni, az arc és a test teljes harmóniájában. Cseppents pár csepp olajat a tenyeredbe, és masszírozd be vele az arcodat, nyakadat, dekoltázsodat, majd folytasd ugyanígy és maszzírozd be a karjaidat, törzsedet és lábaidat. Lábfejednek és talpadnak ugyancsak jót tesz egy kis masszázs az olajjal. Lehet, hogy pár mozdulattal több a szokásosnál, de ne gondolj túl hosszú időre, pár perc az egész, és látni fogod, hogy megéri. Javasoljuk, hogy az olajat még nedves bőrre, alkalmazd.

Mit is jelent ez a gyakorlatban: például fürdés után megtörülközöl, és közvetlenül utána bemasszírozod az olajat a bőrödbe. Ilyenkor hamarabb felszívódik, a víz segít beszívódni az olajnak, és az olaj segít a víznek, így két legyet ütünk egy csapásra. Akinek nagyon vízhiányos a bőre spriccelhet még egy kis tiszta vizet, esetleg virágvizet (rózsavíz, levendulavíz) plusszban az olajjal maszírozott bőrfelületre. Meglátod mennyire jó érzés lesz így ápolni a bőrödet. A SkinDelight olajok elég gazdag illóolajtartalmuk miatt két szinten hatnak egyrészt közvetlenül a bőrön fejtik ki jótékony hatásukat, másrészt aromaterápiás hatásuk a lelkünket tudja magas szinten táplálni. A Skindelight olajok illatkompozíciója, jól érezhető, bőrápoló mellett egyúttal a parfümödként is szolgálhatnak. A másik nem jellemzően nem bírja megállni, hogy meg ne dícsérje a viselőjét.

További tippek!
– FONTOS –

Mielőtt elkezded használni javasoljuk egy kevésbé feltűnő helyen – például a kar belső oldalán- kipróbálni nem vált-e ki allegiás reakciót, valószínűleg nem fog, de fő a biztonság.

Javasoljuk, hogy más kozmetikumot, például krémeket, egyidejűleg ne használjunk, mert nem tudjuk mi van abban, és hogy lép kölcsönhatásba a két termék. Azoknak, akik az aromaterápiás hatást is zavartalanul szeretnék élvezni, ellenjavalt még a parfüm használata is. Jómagam már évek óta nem használok külön parfümöt, csak a SkinDelight testápoló olajokat, de ennyiszer sosem dícsérték meg illatomat, amíg a prémiumnak mondott parfümöket használtam.

Azt javasoljuk, hogy a SkinDelight olajok közül is egyszerre csak egy terméket használj, azt használd el, adj neki időt, hogy a hatását kifejthesse. Egy olaj egy kompozíció, egy egész, amely egységben hat rád, a testedre és lelkedre.

Gyakori kérdés – mennyit használjuk az olajokból?

Ez persze egyéni, mert a bőr szárazságától, szomjasságától függ, de általánosságban elmondható, hogy az egész test ápolásához kb 20-30 cseppet használunk el, ami kb 1-1,5 ml. Az is megfigyelhető, hogy kezdetekben kicsit több olajat vesz fel a bőr, és ahogy jóllakott, onnantól már kevesebb is elég neki, például az arcra úgy 3-4 cseppet szoktunk használni, de előfordulhat, hogy amikor elkezded használni a SkinDelight olajakat, akkor ennél több is könnyen beszívódik, majd később elég rá csak 2 csepp. 50 ml bőven fedezi a havi igényedet, ha minden nap a teljes testfelületen használod is. Nem zseniális?! Az arc és  testápolásra használt készítményeid száma lecsökkenhet 1-re, a térfogatuk is jelentősen összemegy 5, 20, 50 ml-re, utazásnál különösen értékelni fogod!