SkinDelight natúrkozmetikum

Hogyan használjuk a SkinDelight olajakat

A SkinDelight testápoló olajakat használhatjuk az arc és a teljes test felületén. A Skindelight a test harmóniájában hisz, jellemzően nincs külön arcolaj, hiszen ha megérdemeljük a legjobbat, akkor a testünknek is adhatjuk, amit az arcunknak. Ami ápolja, táplálja, és fiatalítja az arc bőrét, a testtel is azt fogja tenni, az arc és a test teljes harmóniájában. Cseppents pár csepp olajat a tenyeredbe, és masszírozd be vele az arcodat, nyakadat, dekoltázsodat, majd folytasd ugyanígy és maszzírozd be a karjaidat, törzsedet és lábaidat. Lábfejednek és talpadnak ugyancsak jót tesz egy kis masszázs az olajjal. Lehet, hogy pár mozdulattal több a szokásosnál, de ne gondolj túl hosszú időre, pár perc az egész, és látni fogod, hogy megéri. Javasoljuk, hogy az olajat még nedves bőrre, alkalmazd.

Mit is jelent ez a gyakorlatban: például fürdés után megtörülközöl, és közvetlenül utána bemasszírozod az olajat a bőrödbe. Ilyenkor hamarabb felszívódik, a víz segít beszívódni az olajnak, és az olaj segít a víznek, így két legyet ütünk egy csapásra. Akinek nagyon vízhiányos a bőre spriccelhet még egy kis tiszta vizet, esetleg virágvizet (rózsavíz, levendulavíz) plusszban az olajjal maszírozott bőrfelületre. Meglátod mennyire jó érzés lesz így ápolni a bőrödet. A SkinDelight olajok elég gazdag illóolajtartalmuk miatt két szinten hatnak egyrészt közvetlenül a bőrön fejtik ki jótékony hatásukat, másrészt aromaterápiás hatásuk a lelkünket tudja magas szinten táplálni. A Skindelight olajok illatkompozíciója, jól érezhető, bőrápoló mellett egyúttal a parfümödként is szolgálhatnak. A másik nem jellemzően nem bírja megállni, hogy meg ne dícsérje a viselőjét.

SkinDelight natúrkozmetikum

További tippek!
– FONTOS –

Mielőtt elkezded használni javasoljuk egy kevésbé feltűnő helyen – például a kar belső oldalán- kipróbálni nem vált-e ki allegiás reakciót, valószínűleg nem fog, de fő a biztonság. Bőrirritáció fellépése esetén hagyd abba az olaj használatát, és mindenképpen jelezd, emailen, üzenetben, bárhogy!! Nagyon fontos, hogy tudjunk róla. Eddig még nem kaptunk ilyen visszajelzést senkitől.

Javasoljuk, hogy más kozmetikumot, például krémeket, egyidejűleg ne használjunk, mert nem tudjuk mi van abban, és hogy lép kölcsönhatásba a két termék. Azoknak, akik az aromaterápiás hatást is zavartalanul szeretnék élvezni, ellenjavalt még a parfüm használata is. Jómagam már évek óta nem használok külön parfümöt, csak a SkinDelight testápoló olajokat, de ennyiszer sosem dícsérték meg illatomat, amíg a prémiumnak mondott parfümöket használtam.

Azt javasoljuk, hogy a SkinDelight olajok közül is egyszerre csak egy terméket használj, azt használd el, adj neki időt, hogy a hatását kifejthesse. Egy olaj egy kompozíció, egy egész, amely egységben hat rád, a testedre és lelkedre.

SkinDelight natúrkozmetikum

Gyakori kérdés – mennyit használjuk az olajokból?

Ez persze egyéni, mert a bőr szárazságától, szomjasságától függ, de általánosságban elmondható, hogy az egész test ápolásához kb 20-30 cseppet használunk el, ami kb 1-1,5 ml. Az is megfigyelhető, hogy kezdetekben kicsit több olajat vesz fel a bőr, és ahogy jóllakott, onnantól már kevesebb is elég neki, például az arcra úgy 3-4 cseppet szoktunk használni, de előfordulhat, hogy amikor elkezded használni a SkinDelight olajakat, akkor ennél több is könnyen beszívódik, majd később elég rá csak 2 csepp. 50 ml bőven fedezi a havi igényedet, ha minden nap a teljes testfelületen használod is. Nem zseniális?! Az arc és  testápolásra használt készítményeid száma lecsökkenhet 1-re, a térfogatuk is jelentősen összemegy 5, 20, 50 ml-re, utazásnál különösen értékelni fogod!