Néhány résztvevő véleménye a Bali útról

Ha egy igazán spirituális élményre vágysz, tiszta szívből ajánlom ezt az utazást Balira Lillával. Csodálatos helyekre vitt el bennünket. Olyan helyeken jártunk, ahová az utazási irodákkal nem juthattunk volna el. Olyan szivélyesen fogadtak bennünket mindenhol, mintha rég nem látott családtagok lennénk. Az ételek, az általunk eddig nem látott és kóstolt gyümölcsök, a dzsungel, a rizsföldek, a nyugalom és a békés, tisztaszívű Balinéz emberek… mind felejthetetlen élményt adtak. Lilla pedig egy fantasztikus lélek! Nagyon megszerettem. Mindig figyelt az egyedi kérésekre és igényekre is. El sem hiszem, hogy ennyi élményben részesülhettem 2 hét alatt! Ez az utazás pedig tényleg vissza ÖnMagamhoz. Köszönöm Lilla!

Andi Gödöllőről

Hogy mit adott nekem Bali, azt nem tudom pár mondatban megfogalmazni. Nem csak maga a sziget, és az ott élő emberek, hanem az a sok csodálatos ember, akikkel ezt a két hetet töltöttem. Egy életre szóló barátság biztos született a két hét alatt. Jó volt látni, hogy is kellene élni a mai modern embernek a sok felesleges dolog bűvölete helyett. Talán a lényege, ha egy mondatban össze kellene foglalnom, hogy ha önmagaddal rendben és harmóniában vagy, akkor minden rendben van, másra nincs szükség az élettől, és ehhez a felismeréshez bizony ez az utazás juttatott el.

Maga a sziget gyönyörű, az emberek kedvesek, és egy megmagyarázhatatlan jó hangulata a van az egésznek. A tengerpartok, a természet csodálatos, az ételek finomak, a kókuszlevet pedig kötelezővé tenném világszerte.  Gyümölcsök minden mennyiségben, na meg keep calm és nasi goreng forever. A sok általános dolog közül kiemelném még a közlekedést, mint a rendszertelenség csodásan működő rendszerét. Fenomenális, iskolapéldája annak, hogy egymásra figyeléssel minden működik.

Az, hogy ide még visszatérek, teljesen biztos, szívem szerint kiköltöznék egy időre.

Geri

Drága Lilla!

Először is még szükség volt néhány napra, hogy nagyjából leülepedjen az a temérdek élmény, ami a két hét alatt történt velem.
Egy biztos! Ez az Út valóban a vissza ÖnMagamhoz égisze alatt zajlott minden pillanatában.

De ez ott, a fantasztikus programbőség közepette nem volt olyan szembetűnő. Egy egy történésben megmutatta magát a mottó , de nem igazán tudtam benne elmélyülni

Sokkal többet kaptam, mint azt akár sejthető lett volna!! A sok ember összetartása és az egymásra figyelés magas iskolája jelent meg számomra a folyamatos odafigyeléssel együtt. Színes és izgalmas programok sokaságan keresztül mutattad meg nekem egy új világ – Bali arcát

Robi

Kedves Lilla!

1. Köszönöm szépen a lehetőséget mindenkinek, aki hozzá járult, hogy ott lehessek.
2. Pár sorban leírom, hogy mit gondolok, érzek, mire emlékszem….

Bár nem könnyű, mivel még megy ezerrel……..

Életem Útja Volt!!!

A kezdetek: nem tudtam mire megyek – előtte jött egy kép, hogy spirituális megnyugvásom lesz benne, utána, tőle…. tulajdonképen bejött, csak nem úgy, ahogy gondoltam volna előtte. De szívemből örülök.
A vége után: – még mindig nem ócsudtam fel belőle, és nem is fogok soha többé sem, hiszen ( több ) életre szóló élményben – élmények fűzérében volt részem.

A közepe: – LEÍRHATATLAN.

Meg kell élni tapasztalni. Ajánlom mindenkinek, aki élni akar.
Eddig 4 különböző helyen tartottam élménybeszámolót az 5 nap és este alatt. Nem tudnak betelni a mesémmel, 2 barátom már elsőre jelezte szándékát az utazásra a jövő évben. Persze képeket több helyre is küldtem folyamatosan, hisz van pár nagyon közeli ember akik szinte utaztak velünk ezen fotók által.

A helyek, az ételek, a mosolyok, a szállások, az emberek (Eni, Helena, sofőrök, joga oktatók, …mindenki), a programok, Ketut a gyógyító , a papnő, a jóga, a meditációk, az állatok (hal, majom, delfin, kabóca, gekko…), a növényzet, a pára, a tenger – óceán, a meleg, az eső (azaz 1 alkalom), a hegyek, a tengerpartok, a sunset point-ok, a sziklák, a szobrok, a templomok, a napfelkelték és naplementék, a hangulat, az élmények, a homok, a CSAPAT, és nem utcsóra a LILLA.

Mindent beszívtam amit csak tudtam, éreztem. Próbáltam tudatosan minél többet megélni minden pillanatból.
Zsibongtam és nyíltam. Nagyon jó volt a párommal együtt átélni mindent.

Sokat nyitott rajtunk tovább.

Feri

Ebben a két hétben értettem meg igazán mindazt, amit meséltél, amivé lettél. Nagyon szépen köszönöm, hogy része lehettem ennek az útnak… egy óriási MAKASI (=köszönöm) illet Téged, a szívedet, amit beletettél ebbe az útba. Nekem karácsony volt minden nap…olyan módon, ahogy sosem tapasztaltam a szeretet ünnepét

Peti