Legnépszerűbb
Férfiaknak
Kézzel készült
Egyedi

Bali út

A SKINDELIGHT-RÓL

Mi a SkinDelight?

A SkinDelight termékek különleges, teljesen természetes arc- és testápoló olajok, amelyek kézzel készülnek a Természet bőséges, gazdag kertjéből származó tiszta, bio, hidegen sajtolt olajokból és magas minőségű, tiszta illóolajokból egy csipet intuició hozzáadásával és nagy adag szeretetttel. A magas minőségű és legnagyobb részt bio alapanyagokkal a SkinDelight olajok igazi természetes kényeztetést nyújtanak a bőrnek, és az illóolajok aromaterápiás hatása miatt táplálják a lelket is. Csodás természetes illatkompozíciókkal megörvendeztetik használójukat, természetes luxust hoznak szürke hétköznapjainkba.

Miért olaj?

SkinDelight a Természetben hisz abban, hogy minden egyes növény csodálatos gyógyító erővel bír, de nem hisz a finomításban, a főzésben, kivonatolásban etc. Az olajok vannak a természethez a legközelebbi formában, minden olaj, amit használunk bio, hidegen sajtolt, finomítatlan, hogy az olajok megőrizzék az enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat az eredeti, nyers és élő formában, ahogy a természetben előfordul, hogy táplálhassák és ragyogóvá tehessék gyönyörű bőrünket. Attól sem kell tartanod, hogy a testeden vagy arcodon a bőröd felülete “olajos” marad, mert a SkinDelight olajok könnyen beszívódnak a tápanyagban gazdag ápolásra szomjas bőr által.

Aki fejéből kipattant

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzánk. Lilla vagyok a SkinDelight megálmodója. Hiszek a természet erejében. Hiszek a magas minőségben, és hogy mindannyian a legjobbat érdemeljük. Hiszek az inspirációban, abban hogy mindenkinek van valami adottsága amivel hozzájárulhat egy jobb világhoz. Hiszek a fenntarthatóságban, abban hogy mi emberek jobban tesszük, ha odafigyelve gonddal használjuk – és nem visszaélve kihasználjuk – a Föld természetes forrásait. Hiszek abban, hogy szeressük, amit csinálunk, és tegyük azt szenvedéllyel. Hiszek abban hogy álmaink valóra válhatnak, aminek legjobb példája a SkinDelight, mely magába foglalja mindazt amiben hiszek. Hiszem azt is, hogy neked is számít mindez, és hogy a SkinDelight tud neked adni valamit, amit más nem.

A bőröd nem olyan, mint amilyennek szeretnéd? Kérj tanácsot!

Küszködsz a bőröddel, szeretnél természetes termékeket használni, de nem tudod mit és hogyan? Úgy érzed mindenkinek a bőrére van megoldás, csak neked nincs? Tanácsra van szükséged? Kérdezz meg, segítek.

Együtt megtaláljuk, hogy mi a legjobb a te bőrődnek és a lelkednek, hogy a test és lélek egyensúlya helyreállhasson, és a bőrőd szépségesen vonzóan ragyoghasson.

KÉRJ TANÁCSOT!

A Skindelight tudja, hogy mindannyian mások vagyunk, mindenkinek megvan a saját egyéni lábnyoma ebben a világban. A tanácsadás segít neked abban, hogy megadd a bőrödnek, amire igazán szüksége van ahhoz, hogy egészséges és ragyogó lehessen!

1. Csak írj nekünk!

Nem tudod eldönteni, mi az, amire most neked szükséged van? Mi az, ami a te bőrődet most a legoptimálisabban tudja táplálni? Írj nekünk itt!

2. Beszélgessünk

Konzultáció Lillával, mondd el neki miért nem érzed jól magad a bőrődben. Kérdéseket tesz fel életviteledről, táplálkozási szokásaidról, és minden egyébről, ami segít a megoldás megtalálásában.

3. Csodát teszünk!

Kidolgozunk egy javaslatot a természetes bőrápolási rituáléd minden lépésére, a te egyéniségedhez, életedhez szabva.

4. Aztán neked adjuk

A SkinDelight szépségápolási csomagod útnak indul otthonod felé, neked csak annyit kell tenned, hogy átvedd, kibontsd és élvezd minden cseppjét.

MANUFAKTÚRA

Kézzel készült

SkinDelight teljesen KÉZZEL készül, gépeket nem alkalmazunk, hogy ne vegyenek el a Természetből eredő prémium minőségű alapanyagok gyógyító, tápláló, szépséges erejéből. Minden alapanyagot gondosan kiválogatunk, legnagyobb részt minősített bio alapanyagot használunk, a fennmaradó kisebb részben bio, környezetbarát gazdálkodásból származót, amely még nem rendelkezik bio minősítéssel vagy egyszerűen a bio minősítéssel nem rendelkező összetevő jobb minőségű és nagyobb jótékony hatással bír. Ezek a prémium minőségű összetevők alkotják a kényeztető test ápoló olajokat, amelyek a titkos receptjeink alapján készülnek hosszú szakmai tapasztalatokra épülve. A SkinDelight olajokban benne van a jókedv, amivel csináljuk és a szeretet meg a szenvedély is ami minden egyes termék megszületését inspirálta.

Környezetbarát előállítás

Környeztebarát manufaktúránk Magyarországon a Balaton-felvidéken egy domb tetején az erdő közepén fekszik, környezeti lábnyomunk kisebb, mint egy átlagos családi háztartásé, környezetre káros anyagok nem kerülnek a természetbe a gyártás során.

SkinDelight olajok használatával te is véded a Földet és a Természetet, egyrészt 100%-ban természetes kozmetikumot használsz, tehát minden ami esetleg visszakerülhet belőle a természetbe, az onnan származik és könnyen lebomlik, másrészt kisebb mennyiséget használsz így környezeti lábnyomod is csökken.