Anyatársaim figyelem! Most mi jövünk!

A gyerekeknek megkezdődött a suli, ovi, nem kicsit vett igénybe bennünket, hogy mindez rendben menjen. Itt az ideje, hogy most magunkra figyeljünk! Muszáj visszatölteni az elemeket, mert nem lesz miből adni a mininek se.  Friss anyaként, Balin hallottam mindig a rutinos anyabarátaimtól “Happy mom makes happy kids” (Ha boldog az anya, a gyerek is boldog). Szerintem ez az egyik legnagyobb bölcsesség, de tényleg! Ráadásul ha ezt megértjük végre lelkiismeret-furdalás nélkül fordítunk magunkra is egy kis időt és energiát!

Együtt szépülésre hívlak benneteket!!

Egyelőre csak virtuálisan, mert a fizikainak még keresem a tökéletes helyet.

Nekem  a kicsi lányom most kezdte az iskolát, bevallom nem volt egyszerű mindennel felkészülni és elkészülni. Szerintem érzed és tudod ezt te is.  Nem is ecsetelném túl, mennyire kínai az elsős tanszer lista, a legtöbb dologról azt sem értettem eszik-e, vagy isszák. Ráadásnak a mini nem tartotta túl izgalmas feladatnak a beszerzést, folyton megfúrni próbálta a vásárlási igyekezetemet, és persze egyből a legrosszabb anya lettem, hogy nem is játszom vele, és még strandra sem akarok menni…  áldom az internetes rendelést, mert az hajnalban is meg lehet csinálni, amikor a hercegkisasszony még alszik… kár, hogy ők nem írják rá egyből a gyerek nevét is minden kis bigyóra… na jó, tényleg nem akarom hosszan fűzni, nem panaszkodás a cél, csak az átérzés… ha pedig sikerült, és neked is nőttek táskáid a szemed alatt, vagy a nyúzottság érzése nagyobb, mint szeretnéd, akkor tarts velünk…

SkinDelight megszépülünk!!

Mivel teszzük ezt? Hát egy kis Fiatalság Elixirrel!!! Mi mással? A Fiatalság Elixirrel lemossuk minden nyomát a fáradtságnak, nyúzottságnak, és egészséges ragyogó bőrt varázsolunk magunknak! Úgy fogunk ragyogni, hogy a többi anyuka, apuka azonnal meg is fogja kérdezni, mitől nézünk ki ennyire jól?

Mi pedig majd azt válaszoljuk, hogy attól a csodálatosan sok természeti kincstől, esszenciától, amit a SkinDelight Youth Elixir magában rejt, ami minden tápanyaghiányt pótolt, hogy a bőrünk egészségesen és szépségesen ragyoghasson. A lelkünk pedig a benne lévő füvek és virágok illatától nyerte vissza életkedvét, hogy sugározhasson az örömtől. Jól hangzik? Benne vagytok?

Az együttszépülés lépései:  

1. Lépés

Leveszed a polcról a SkinDelight Youth Elixírt!
Ha véletlenül még nem lenne ott vagy elfogyott, most 15% kedvezménnyel beszerezheted. Katt ide, és vásárláskor írd be ezt a kuponkódot #szepules

 2. Lépés 

Rövid, gyors, de hatékony szépségrituálé

 A rituálé részleteit a SkinDelight Szépségesség FaceBook csoportban osztom meg veletek.A csoportba várok minden SkinDelight Dívát sok szeretettel. SkinDelight Díva pedig az, aki már vásárolt nálunk SkinDelight szérumot.

Ha még nem vásároltál nálunk, akkor most ragadj magadhoz egy üveg fiatalság szérumot azaz, Youth Elixírt! Kelleni fog a rituáléhoz úgyis. Most ezt 15% kedvezménnyel meg is rendelheted, használd a #szepules kuponkódot.

Ha már vásároltál nálunk, akkor csak jelentkezz be a csoportba itt.

Ha már vásároltál, de épp kifogytál a Youth Elixírből, akkor javaslom te is rendelj egy új üveggel, mert a szépülés titkos fortélyaihoz nélkülözhetetlen. Használd a kuponkódot #szepules, és 15% kedvezménzt is kapsz!

Indul a szeptemberi megszépülés, MERT MEGÉRDEMELJÜK!!!