Leendő anyukák…. most rátok figyelünk!

10%-16% kedvezmény a DivaMoM szérum árából, részletek lejebb….

Nemrég végre papírra vetettem a történetet arról, hogyan váltam anyává Balin, a távoli trópusi szigeten, aztán jött az anyák napja az elmúlt vasárnap… legyen ez a hónap az anyaságé… most a leendő anyukák lesznek fókuszban!

A szüléstörténetemen kívül, én azt tudom veletek megosztani, amit saját magamnak készítettem, amikor a lányomat vártam, azaz a SkinDelight DivaMoM  pocakolajat. Jobb szeretem szépségszérumnak nevezni, hiszek benne, hogy egy állapotos nő is Dívának érezheti magát, szépségesnek és ragyogónak, és nem kell feltétlenül bálnához hasonlítani saját magunkat! Aki olvasta a történetemet már tudja, hogy nem volt zökkenőmentes az élet a várrandósságom alatt, nekem a DivaMoM rengeteget segített. A bőröm csodaszép maradt végig, nyoma sincs terhességi csíkoknak, pedig genetikailag szinte garantálható volt, hogy lesz. Nagyon erős érzelmi támaszt is nyújtott, a kihívások ellenére boldog időszakként éltem meg ezt a 9 hónapot. Persze volt pár szomorú pillanat, amit ismerhetsz már az írásból, de azok csak pillanatok voltak, és azt érzem abban, hogy könnyen vettem az akadályokat, a DivaMoM-nak is nagy szerepe volt.

Mivel nálam bevált, azt gondoltam megosztom ezt a világgal, ha valami ilyen jó, azt feladat és kötelesség is megosztani másokkal, nem?

Amíg Balin voltam minden hónapban vittem ajándékba Robinnak (a szülésznőmnek) a Bumi Sehat-ba, aki szétosztotta az üvegcséket a várandós nők között, hogy őket is segíthesse. Rengeteg inspiráló visszajelzést kaptam tőlük is és utána is, így lett belőle mára hivatalos termék, ha az a rengeteg támogatás nem lett volna tuti feladom félúton.

Robin maga ezt írta a DivaMoM-ról

Az anyává válás áldott időszak egy nő életében, mégis sokan szenvednek kényelmetlen tünetektől. A DivaMoM kényeztet, amit minden anya megérdemel a szülés előtt, alatt és közvetlenül a szülés után a szoptatás időszakában. DivaMoM egy olyan anyuka alkotása, akit saját utazása ihletett meg. Szeretet.” Ibu Robin

Robin Limet (http://www.bumisehatfoundation.org/) CNN hősként ismeri a világ, nekem szerencsém volt, ő és Erin (http://www.bangkokbirthbeyond.com/) kísért végig az anyává válás útján, ők láttak el millió hasznos tanáccsal.  Ha nem ismered Robint, nézd meg ezt a videot, akkor készült, amikor a CNN hős címet kapta: https://youtu.be/RLtpPXqG6W8

Vagy nézd meg ez az “On the spot” adást magyarul, ezt róla forgatták https://youtu.be/ptDM3PoPKfo?t=2m2s

A DivaMoM, már sok nőt kísérhetett el az anyává válás útján. Eddig kivétel nélkül bizonyított! Erre nagyon büszke vagyok, jó érzés, hogy segíthetek a DivaMoM szérummal a leendő anyukáknak.

Ha te épp babát vársz, és még nem próbáltad, akkor itt az idő!

JÖJJENEK A KEDVEZMÉNYEK!

Most az 5 ml, 20 ml és az 50 ml kiszerelésű DivaMoM árából kapsz
10% kedvezményt!
Megrendelésnél használd a kuponkódot: #DivaMoM10
12500 FT felett ingyenesen szállítjuk, bármilyen szállítási módot választhatsz.
A 20 ml és 50 ml szérumohoz pipettát/pumpát is csomagolunk neked.

VAGY

Az 50 ml kiszerelésű SkinDelight DivaMoM szépségszérum megrendelése esetén választhatod azt is, hogy a nagy üveged mellé csomagolunk neked egy 5ml üveggel is

12800+2500=15300 HELYETT 12800
(több mint 16% kedvezmény)
ingyen szállítással
pumpával/pipettával

Miért jó, ha van egy nagy és egy kis üveged?

Magadnál hordhatod a táskádban, és bárhol elő tudod kapni, ha napközben szükség van egy kis frissítésre, faceliftre vagy csak az illatára parfümként.

Mit teszünk még neked hozzá?

Ha 20 vagy 50 ml kiszerelésű DivaMoM szérumot rendelsz, a csomagodban találsz majd egy szérum pumpát vagy pipettát is, ezek az otthoni használatát teszik még kényelmesebbé. 20ml szérum mellé mindig pipettát teszünk, 50ml mellé pedig pumpát. 50ml szérum esetében pumpa helyett pipettát is választhatsz! Ha pipettát szeretnél hozzá, azt jelezd nekünk külön megjegyzésben, és a pumpa helyett, azt küldjük! Ha nem írsz semmit, akkor a pumpát találod a csomagodban.

Mit kell tenned?

A 10%-os kedvezmény érvényesítéséhez a megrendeléskor írd be a megadott kuponkódot #DivaMoM10. A második kedvezménynél nem kell kuponkódot megjegyezned, csak rendeld meg a DivaMoM legnagyobb kiszerelését, és mi a csomagba beletesszük neked a kis üveget is. A két kedvezmény együtt, illetve más kedvezményekkel kombinálva nem érvényesíthető.